Vandringsutflykter i vacker natur i Orsa med omnejd. Vi transporteras till starten för dagens vandring, och hämtas upp vid dagens slutmål. Morgonbön; bibelstudier och gemenskap på kvällarna.

Kostnad för boende och mat: 3000 kr + 400 kr konf.avg.

anmälan till: info@trunnagarden.se eller sms 0703305059

En av vandringarna detta år blir på Sollerön

Här är några bilder tagna efter vandringsleden

Orsa 2024-06-05
Till deltagarna i Vandringsveckan 4 – 9 augusti 2024!
Vi hälsar er alla varmt välkomna till en vecka med omväxlande vandringar i Ovansiljans natur med berg, sjö, skog och vackra vyer!
Ungefär så här har vi tänkt lägga upp programmet:
Söndag: Incheckning på Trunnagården på eftermiddagen. Kvällsmat klockan 17.30, och 19.00 en första samling då vi presenterar oss för varandra och berättar lite om hur veckan ser ut. Andakt och därefter kvällsfika.
Måndag till och med torsdag: Efter frukost ger vi oss ut på vandringar i den vackra naturen i Orsas och Moras omgivningar. Vandringarna är på cirka 1 mil, men det finns kortare alternativ, om man inte vill eller orkar gå så långt. Vi tar med oss matsäck (som vi gör i anslutning till frukost) och fikar på passande ställen. Vi transporteras till starten för dagens vandring och hämtas upp vid slutmålet. Middag serveras när vi är tillbaka på gården, därefter är det kvällssamling och kvällsfika.
Onsdagen blir en speciell dag med utflykt till Gammelgården i Våmhus, och se på hårkullornas arbeten. Innan dess hinner vi med en vandring till Alderängarna utanför Mora.
Fredag: Hemresedag. Vi gör en kortare tur på förmiddagen och avslutar vandringsveckan med lunch på Trunnagården klockan 13.
Bra att ha med sig till Vandringsveckan (förutom gott humör) är:
Väl ingångna stadiga skor/kängor som tål väta. Om sommaren blir regnig, även stövlar.
Regnkläder
Myggmedel
Ryggsäck med termos och låda att ha matsäcken i.
Sittunderlag
Vattenflaska + extra flaska (t ex för blåbärssoppa)
Gåstavar
Badkläder (på någon tur passar det att bada)
Lakan och handduk
Vi ser fram emot att möta er alla och hoppas på en vecka med fina upplevelser och god gemenskap med varandra och med Herren själv, som har lovat vara med oss alla dagar.

Ami Andersson Hans och Katrin Berbres Tina Edorsson Ingeborg och Kalle Isaksson Eva och Pascal Lecomte Björn Nissen Marianne och Bengt-Åke Svahn

En banad väg, en vandringsled, ska gå där, och den ska kallas ”den heliga vägen”. Ingen oren ska färdas på den, men den är till för dem. Jesaja 35:8

E-postadress: info@trunnagarden.se Hemsida: www.trunnagarden.se
Tel. 070-3305059